TÚL A MEGNYITÓN! – ELRAJTOLT A II. INTERNATIONAL CARP MARATHON

  • vasárnap, 02 június 2019
  • 487 times


Délután kettőkor eldördült vére az ICM képzeletbeli startpisztolya és elkezdődött a tiszta-tavi nagypontyos csata! A délelőtti abádszalóki megnyitón a tavalyról „átmentett” hagyományoknak megfelelően vendégünk volt Hegedűs Gábor a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, Balogh Gyula Abádszalók polgármestere és Pataki Zsolt a Tisza-tavi Horgászegyesületek Szövetségének alelnöke.
A megnyitó fő műsorelemét természetesen a helyhúzás adta, amely ebben az óriási kérdőjeleket felvázoló starthelyzetben a végletekig feltüzelte a csapatokat. Ezt követően a Tisza-tavi Horgász egysületek Szövetsége halőreinek felvezetésével természetesen azonnal elindult a jókora bojliskonvoj, hogy Abádszalóktól Poroszlóig végre mindenki megtalálja A-B-C szektorokba osztott helyét és elkezdődhessen, amiért mindenki itt van: a NAGY PONTY HORGÁSZAT!
Eredményről nyilván korai lenne beszélni, néhány csapat még bizonyára javában tapogat, keres és taktikai „értekezletet” tart, de reméljük hamarosan bejelenthetjük az első fogások híreit. Annyi azonban már bizonyosan látszik, hogy igen eltérő állapotokat mutat a tározó vize az áradó Tisza miatt. Az abádszalóki medence még viszonylag tiszta, de felfelé haladva a középtáji sarudi részeken már igencsak „szőke”, opálos a víz. Nagyon kíváncsiak vagyunk, ki hogyan fogja kihozni a lehetőségeiből a maximumot és persze, hogy mennyi is lesz, az annyi! Hol lesz kezdésként a legtöbb hal a pályán? Megmozdulnak-e ebben a tört vízben az igazán nagyok? És ha igen, mekkorák? Hamarosan teszünk egy nagy kört, reméljük, hogy jó híreket fogunk kapni a csapatoktól!

ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

Login to post comments

Blogolj

Kapcsolat

  • home International Carp Marathon
  • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
  • mail icmtiszato@gmail.com
  • mapSarud

Kövess minket!