TÍZ PLUSSZOS FOGÁS AZ ELSŐ REGGELEN! – AZ ELSŐ ICM HALAK

  • vasárnap, 02 június 2019
  • 537 times

TÍZ PLUSSZOS FOGÁS AZ ELSŐ REGGELEN! – AZ ELSŐ ICM HALAK

Természetesen nem vártuk ettől a csodás, hatalmas vadvíztől, hogy már az első 24 órában kegyeibe fogadja a II. International Carp Marathont, ennek ellenére azonban kellemes meglepetésként több álláson reggel már ott virított a fogást jelző zászló. Bizonyára ez annak is betudható, hogy tegnap alkonyatra minden csapat felvette a harcállást és maximálisan felkészülve várta az elkövetkezendő órák eseményeit.

Az éjszaka csendesen telt még, de kora reggel már számos helyen becsippantak a jelzők és több csapatnál értékelhető súlyú halak kerültek a mérlegre. Az „A” szektorban (WAVE FISHING) egy szépséges 8 kilós töves viszi a prímet, de a napi legnagyobb halért folyó küzdelemben máris sikerült lefölöznie azt egy „B” szektoros (ROD BUILDING STUDIO) tiszai formájú tövesnek, ami a verseny első tíz pluszos halát jelenti egyben, amihez külön gratulálunk!

A „C” szektor (PROLOGIC) egyelőre még nem iratkozott fel, de biztosak vagyunk benne, hogy ez az állapot nem tart sokáig. Az ICM starthalai tehát megvannak, a csapatok bizakodóak, nagy örömünkre az első 24 óra remekül alakul! Fontos infó, hogy az eredménytáblázat már elérhető, ahol a B9-ről a Carp Zoom csapata nyitott az alfa helyen!

ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

Login to post comments

Blogolj

Kapcsolat

  • home International Carp Marathon
  • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
  • mail icmtiszato@gmail.com
  • mapSarud

Kövess minket!