ICM VISSZASZÁMLÁLÁS!

  • péntek, 24 május 2019
  • 558 times

Tíz nap múlva érkezik a Tisza-tó nagypontyos nemzetközi showja!
Őrületes várakozás, lázas készülődés, rendkívül elszánt csapatok! Csupán tíz nap marad hátra és Abádszalókon ünnepélyesen keretek között megnyitja kapuit a II. International Carp Marathon, a Tisza-tavon elsőként meghonosított nemzetközi bojlisverseny, amely idén minden bizonnyal tovább fogja írni e csodás vadvízország nagyhalas történelmét.
Örömmel jelentjük, hogy a tavalyi, minden tekintetben frenetikusra sikeredett kezdett alaposan feltüzelte a bojliskedélyeket és idén már közel negyven csapat vág neki ennek a fantasztikus, egy héten át tartó kalandnak, amely nem titkoltan óriási kihívást fog jelenteni a résztvevők számára.
Minden elismerés tehát azoknak, akik felvették a kesztyűt, hogy szembenézzenek a néhol szinte áthatolhatatlan sulyommezők, sásosok és nádszigetek káprázatos őspontyaival egy nagy csata és néhány közös fotó reményében. Az olykor végkimerülésig próbára tevő pálya, az acélizmú tiszai nyurgák és tövesek tavaly már megmutatták, hogy a Tisza-tó minden szeszélye és viszálysága ellenére elképesztően csodás víz, amely versenykörülmények között bámulatos eredményeket és izgalmakat képes produkálni!
Ennek fényében idén tovább növekszik a versenytét is. A győztes csapat markát ütő egymillió forint, a legnagyobb halnak és szektordobogósoknak is kijáró díjazás alighanem rangos elismerése lesz a legjobb, legkitartóbb teljesítményeknek, amelyre ezen a titokzatos vízen minden indulónak esélye van.
Persze a II. ICM paklijába sok minden belefér. Eufórikus hangulattal fűszerezett győztes nagypontyos csaták és fájdalmas, hitevesztett pillanatok is, amelyből az egy hét alatt bizony többször is talpra kell állni, ha úgy hozza a bojlissors.
Mi sem tudjuk pontosan, hogy mi vár az ICM mezőnyére. Néhány dolgot azonban – amiért érdemes lesz követni a verseny minden mozzanatát – mindenképpen borítékolhatunk: a rengeteg gyönyörű „tiszai-vérű” pontyot, a váratlan versenyfordulatokat, a bombaként robbanó nagyfogások híreit, az éjszakáról éjszakára átrendeződő helyezéseket, a napról-napra fokozódó izgalmakat és természetesen az egyedülálló vadvízi bojlisparádéhoz méltó remek hangulatot, amely Abádszalóktól Poroszlóig hét nap és hét éjjel hatja majd át Tisza-tavi koranyarat!
A II. International Carp Marathon homokórája tehát visszafelé pereg, még néhány utolsó előkészületi felvonás és egy nagy közös, bizonyára kiváló hangulatú felvezető este után felgördül a függöny, hogy nyitányra készen felsorakozzanak nélkülözhetetlen szereplőink: a csapatok, a meghívott vendégeink és természetesen a verseny támogatói (WAVE FISHING; PONTYCENTRUM MAGYARORSZÁG; TISZA TAVI SPORTHORGÁSZ KFT.; ABÁDSZALÓK ÖNKORMÁNYZATA; ROD BUILDING STUDIO; VIKINGCARP; CARPEXPRESS BAITS; FANATIC BAITS; PROLOGIC; TISZA-TÓ STRAND NONPROFIT KFT.; TOURINFORM – ABÁDSZALÓK; CARPSTORE; CZIFRA CSÁRDA).
Találkozzunk tehát május 31-én, a versenyt megelőző regisztrációs napon Abádszalókon és köszöntsük együtt ennek a nagyszerű bojlisviadalnak az újabb, minden bizonnyal rengeteg emlékezetes pillanatot tartogató állomását!
Hamarosan találkozunk! Hajrá ICM, hajrá Tisza-tó!

Last modified on péntek, 24 május 2019 12:39
ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

Login to post comments

Blogolj

Kapcsolat

  • home International Carp Marathon
  • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
  • mail icmtiszato@gmail.com
  • mapSarud

Kövess minket!