BOJLIS és egyéb Horgász cuccok OUTLET árakon!
Világmárkák, Magyarországon máshol nem kapható cuccok, extra akciók!
Outlet árak akár -75%-os akciók!

 

Cégünk törekvése a pontyhorgászok igényeinek minél magasabb színvonalú kiszolgálása, ennek érdekében fő célunk a jó ár-érték arányú termékek forgalmazása a lehető legnagyobb választékban.

Nagyrészt olyan márkákat és termékeket forgalmazunk amik máshol nem igen kaphatók, de mindenképpen kiemelkedően jó ár-érték arányúak.

Vannak dolgaink amik középkategóriás minőséget képviselnek alsó-közép kategóriás áron, de vannak prémium minőségű termékeink is középkategóriás áron.

Mindent a magunk igényei alapján szerzünk be és veszünk fel a kínálatba, tehát ha valami komoly minőség de túl drága, azzal nem foglalkozunk. Ami silány minőség azzal pedig eleve nem foglalkozunk, akkor sem ha nagyon olcsó áron van (lenne).

Fontos számunkra a vevőink elégedettsége így tényleg CSAK olyan dolgokat forgalmazunk amiket mi magunk is szívesen használunk és őszintén szívből ajánlunk Nektek is! :-)

Cégünk több éve foglalkozik -főként bojlis- horgászfelszerelések kis-,és nagykereskedelmi forgalmazásával.

Az alábbi márkáknak vagyunk magyarországi forgalmazói (ezek közül egyes márkáknak kizárólagos hazai disztribútorai vagyunk):

DELPHIN Tackle (közép, felsőközép kategóriás minőségű felszerelések, kiegészítők az aprócikkektől a jelzőszetteken és rod-pod-okon, botokon, orsókon és a táskákon, sátrakon át a székekig ágyakig minden megtalálható a Delphin kínálatában)

LucX Tackle (abszolút prémium kategóriát képviselő német márka, fő termékei az igen komoly sátrak, de kínálatukban találhatunk széket, ágyat, jelző szettet, egyéb kiegészítőket is)

NGT (angol minőségű bojlis termékeket forgalmazó márka, táskák, aprócikkek, igen széles a palettájuk, és nagyon kedvezők az áraik)

ZFish ( teljes palettával rendelkező felszerelés és kiegészítő márka, botoktól a sátrakig, aprócikkektől a kapásjelzőkig)

Extracarp (csalik és aprócikkek)

SABER (nagy múltú tradicionális angol bojlis felszereléseket gyártó cég, széles kínálattal a táskáktól a sátrakig)

HARDCORE Tackle (cégünk saját márkája, első körben kisipari kézzel készített táskacsaládok képezik a kínálatot, valóban kiemelkedő ár-érték aránnyal)

A HARDCORE Cuccok fejlesztése, piacra vezetése folyamatosan fog történni, lépésről lépésre, lesznek táskák, apró cikkek, swingerek, elektromos jelző szettek, székek, ágyak, sátrak, stb. 

A HARDCORE Tackle 100%-ban MAGYAR tulajdonú márka, ahogy cégünk és webshopunk is 100%-ban magyar tulajdonú.

(Viszonteladói hálózatunk jelenleg kiépítés alatt áll, várjuk viszonteladók jelentkezését is.)

 
Ezen felül néhány, nem általunk importált márka termékeit is forgalmazzuk, amit jónak és hasznosnak vélunk azt felvesszük a kínálatba, illetve kérésre beszerezzük, legyen az márka tekintetében a Carp Zoom-tól a Spro-n és Prologic-on át a Trakker-ig vagy a FOX-ig szinte bármi... :-)

 

Célunk, hogy vásárlóinkat bőséges áruválasztékunkból minőségi -és e mellett kedvező árú- termékekkel tudjuk kiszolgálni, és hogy kellő tapasztalattal és hozzáértéssel segítsünk az esetlegesen felmerülő kérdések megoldásában.

 

Elérhetőségeink:

www.carpstore.hu 

Raktár, ügyfélszolgálat:
+36/88-741-080

Cégvezetés, kiemelt ügyek, sürgős esetek:
+3630/55-68-188

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

8100 Várpalota, 

Rákóczi u. 20.

Fanatic Baits

FANATIC BAITS

Nem szeretnék nagy szavakat használni, hiszen a gyártó csak fényezi a termékét, mert el akarja adni.

Én abban hiszek, hogy az elégedett vásárlónál nincs jobb reklám...
Célom, hogy minél több horgász próbálja ki a bojlikat és érjenek el vele sok-sok sikert akár privát akár verseny horgászatok során. 
Mivel csak természetes összetevőkből áll, a halak rövid időn belül ösztönösen elfogadják, onnantól kezdve pedig már keresni fogják az etetésül beszórt bojlikat. 
Kizárólag vad és természetes vizeken(folyók,holtágak, Balaton stb.) lettek tesztelve, forgalomba helyezés előtt. 
Úgy gondolom, ha ezen vizeken kimagasló eredményeket lehet elérni, akkor egy magas halsűrűségű tavakon nem kérdés a hatékonysága. 
Engem az évek alatt számtalanszor meggyőzött és megerősített abban, hogy jó úton halad a Fanatic bojli. 
Így, ettől az évtől bárki számára elérhetővé vált. 
Bízom benne, hogy nagyon sok elégedett és sikeres ügyfelem lesz a jövőben!

Horgászbaráti üdvözlettel!

Jevuczó Péter

VikingCarp

VikingCarp

Szaküzletünket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy legyen egy olyan hely Debrecenen belül, ahová csakis a pontyhorgászat szerelmesei járnak és széles választékból, kellemes környezetben tudják szenvedélyük minden egyes kellékét megtekinteni, kipróbálni és megvásárolni. Megszállott pontyhorgászok révén arra törekszünk, hogy az Önök és egyben a saját igényeinket maximálisan kiszolgáljuk, ezért termékpalettánkat az igényekhez igazítva folyamatosan bővítjük. Az aktuális újdonságokat és érdekességeket nálunk akár elsőként tekinthetik meg. A széles választék és a tanácsadás mellett természetesen az ár is fontos szempont nálunk. Üzletünk kínálatában több akciós, illetve kedvező áru terméket is megtalálhatnak az érdeklődők. Jöjjön el üzletünkbe és merüljön el a pontyhorgászat rejtelmes világában!

https://www.vikingcarp.hu/

Rod Building Studio

Cégünk, Rod Building Studio Kft. nagykereskedelmi és internetes kereskedelmi szolgáltatást végez. 
 
A vállalkozás botok építésére és forgalmazására született, ami a mai napig a legnagyobb szegmense kereskedelmünknek.
 
 Sokat fáradozunk a minőségi termékek meghonosításában és népszerűsítésében, új, feltörekvő és tradícionális kézműves márkák behozatalával.
 
Valamennyi tagunk elkötelezett híve a hal- és környezetvédelem iránt....
 
 
 
A Rod Building Studio a következő márkák (kizárólagos) forgalmazásával foglalkozik:
 
Free Spirit - bot
 
Progressive Baiting - bojlik és összetevők
 
Xzoga - bot
 
Jag - leszúrók, botállványok
 
Carpleads - ólmok, végszerelékek
 
Ufo - ólom mentes nehezékek
 
 
 
Új márkáink:
 
Ntec - végszerelékek
 
Meccanica Vadese - rod pod
 
Vass - ruházat
 
Carp porter - talicska, ágy, szék
 
Spottedfin - bojlik, kiegészítők, csalik

 

http://rodbuildingstudio.com/

Abádszalók

Abádszalók!

Abádszalók a Tisza bal partján, Szolnok és Tiszafüred között középtájon, a Nagykunság nyugati határán, közvetlenül a fejlődést mindinkább meghatározó Tisza-tó mellett fekvő, közel 5000 fős település.

TISZA TAVI SPORTHORGÁSZ KFT. 

A Tisza-tavi Sporthorgász, Halászati, Természetvédelmi és Környezetvédelmi Közhasznú Társaság 2000. szeptember 18-án alakult azzal a céllal, hogy pályázati úton elnyerje a Tisza-tó halászati jogát. A társaság a 2002-ben pályázati úton elnyert halászati jog gyakorlását azonban -hosszas jogi procedúra után- csak 2010. január 1-én tudta megkezdeni, a Magyar Állam képviseletében eljáró Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériummal megkötött 15 éves időtartamú haszonbérleti szerződés alapján. A Közhasznú Társaság időközben kötelező jogszabályi előírások miatt átalakult, jelenleg korlátolt felelősségű társaságként, a Tisza-tavi Sporthorgász, Halászati, Természetvédelmi és Környezetvédelmi Közhasznú Nonprofit Kft. néven működik. 

http://sporthorgasz.eu

PONTYCENTRUM MAGYARORSZÁG

PONTYCENTRUM MAGYARORSZÁG 

A Pontycentrum Magyarország Kft. hét, kizárólag profi pontyhorgászattal kapcsolatos termékek gyártására specializálódott tradicionális angol cég teljes termékpalettáját forgalmazza Magyarországon teljes körű kizárólagossággal, kis és nagykereskedelmi szinten. Ezek a márkák már hosszú évek óta a világ számos országában képviseltetik magukat, és mentalitásukkal, csúcsminőségű termékeikkel folyamatosan hírdetik a "Catch 'N Release" ( fogd ki és engedd vissza) elvet. 

 

 

Wave Fishing

Támogatónk a Wave Fishing!

 

A Wave Fishing termékek használatával egy dologban biztosak lehetünk: bizalom a minőségben. A vízparton eltöltött hosszú évek tapasztalata egyfajta szelekcióhoz vezet. Ez a tudatos válogatás eredményezi, hogy biztos alapot adjunk olyan pontyhorgászati termékek előállításához, ami által – a profi és kezdő egyaránt – megvalósíthatja a horgászat esszenciáját, ami nem csak a halfogásban merül ki.
Mindenkinek mást jelent a horgászat adta öröm, ami lehet aktív kikapcsolódás a barátokkal vagy komoly verseny, netán néhány órás menekülés a mindennapi terhek elől. A hosszú évek alatt megtanultuk, hogy ez nem megy megbízható, professzionális kellékek nélkül: legyen az csali, végszerelék, ruházat, vagy bármi szükséges felszerelés, ami e nemes sportban nélkülözhetetlen. Mi végigjártuk a sokszor felesleges és nehéz utat, hogy felhalmozzuk azt a tudást, amit a Wave termékeken keresztül szeretnénk átadni minden sporthorgásznak.

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy a folyamatos innováción keresztül teremtsünk olyan termékeket, melyek a jól bevált és bizonyított alappillérekre épülnek. Ez vezetett a Wave Fishing Product megalapításához.

Mi azon dolgozunk, hogy termékeinkkel Ön teljes mértékben élvezni tudja a Természet adta örömöket – és ez a mi igazi sikerünk.

Blogolj

 • Tisztelt versenyzők!
  Elég nyilvánvaló, hogy március-április hónapban semmifajta rendezvényre nem kerülhet sor. Ezen lehet vitatkozni, de felelős szervező ezt belátja,…
  20/03/2020 - 06:25
 • A regisztráció NEM ÁLL MEG...
  A regisztráció NEM ÁLL MEG...Többetek kérdésére válaszolva, a regisztráció addig nem áll meg, amíg 40 csapat be nem…
  18/11/2019 - 16:28
 • NA ERRE MÉG MI SEM SZÁMÍTOTTUNK!
  ℹ️NA ERRE MÉG MI SEM SZÁMÍTOTTUNK! 48 ÓRA ALATT 24 CSAPAT REGISZTRÁLT, ÉS TÖBBEN MÁR BE IS FIZETTÉK…
  18/11/2019 - 16:25
 • ITT A VÉGE – MEGVAN A GYŐZTES!
  Lehullt a lepel a záróünnepségen, felkerült az i-re a pont, nyilvánosak az eredmények! Nemsokára hivatalosan is elköszönünk Tőletek,…
  09/06/2019 - 11:30
 • TÚL A KÉT TONNÁN! – KEZDŐDIK AZ ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT!
  TÚL A KÉT TONNÁN! – KEZDŐDIK AZ ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT! ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT!Az izgalmak fokozása érdekében ma délelőtt 10 órától teljes ICM hírzárlat lép életbe! Az utolsó…
  07/06/2019 - 06:31

Kapcsolat

 • home International Carp Marathon
 • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
 • mail icmtiszato@gmail.com
 • mapSarud

Kövess minket!