CARPSTORE.HU - a Bojlis Outlet

BOJLIS és egyéb Horgász cuccok OUTLET árakon!
Világmárkák, Magyarországon máshol nem kapható cuccok, extra akciók!
Outlet árak akár -75%-os akciók!

 

Cégünk törekvése a pontyhorgászok igényeinek minél magasabb színvonalú kiszolgálása, ennek érdekében fő célunk a jó ár-érték arányú termékek forgalmazása a lehető legnagyobb választékban.

Nagyrészt olyan márkákat és termékeket forgalmazunk amik máshol nem igen kaphatók, de mindenképpen kiemelkedően jó ár-érték arányúak.

Vannak dolgaink amik középkategóriás minőséget képviselnek alsó-közép kategóriás áron, de vannak prémium minőségű termékeink is középkategóriás áron.

Mindent a magunk igényei alapján szerzünk be és veszünk fel a kínálatba, tehát ha valami komoly minőség de túl drága, azzal nem foglalkozunk. Ami silány minőség azzal pedig eleve nem foglalkozunk, akkor sem ha nagyon olcsó áron van (lenne).

Fontos számunkra a vevőink elégedettsége így tényleg CSAK olyan dolgokat forgalmazunk amiket mi magunk is szívesen használunk és őszintén szívből ajánlunk Nektek is! :-)

Cégünk több éve foglalkozik -főként bojlis- horgászfelszerelések kis-,és nagykereskedelmi forgalmazásával.

Az alábbi márkáknak vagyunk magyarországi forgalmazói (ezek közül egyes márkáknak kizárólagos hazai disztribútorai vagyunk):

DELPHIN Tackle (közép, felsőközép kategóriás minőségű felszerelések, kiegészítők az aprócikkektől a jelzőszetteken és rod-pod-okon, botokon, orsókon és a táskákon, sátrakon át a székekig ágyakig minden megtalálható a Delphin kínálatában)

LucX Tackle (abszolút prémium kategóriát képviselő német márka, fő termékei az igen komoly sátrak, de kínálatukban találhatunk széket, ágyat, jelző szettet, egyéb kiegészítőket is)

NGT (angol minőségű bojlis termékeket forgalmazó márka, táskák, aprócikkek, igen széles a palettájuk, és nagyon kedvezők az áraik)

ZFish ( teljes palettával rendelkező felszerelés és kiegészítő márka, botoktól a sátrakig, aprócikkektől a kapásjelzőkig)

Extracarp (csalik és aprócikkek)

SABER (nagy múltú tradicionális angol bojlis felszereléseket gyártó cég, széles kínálattal a táskáktól a sátrakig)

HARDCORE Tackle (cégünk saját márkája, első körben kisipari kézzel készített táskacsaládok képezik a kínálatot, valóban kiemelkedő ár-érték aránnyal)

A HARDCORE Cuccok fejlesztése, piacra vezetése folyamatosan fog történni, lépésről lépésre, lesznek táskák, apró cikkek, swingerek, elektromos jelző szettek, székek, ágyak, sátrak, stb. 

A HARDCORE Tackle 100%-ban MAGYAR tulajdonú márka, ahogy cégünk és webshopunk is 100%-ban magyar tulajdonú.

(Viszonteladói hálózatunk jelenleg kiépítés alatt áll, várjuk viszonteladók jelentkezését is.)

 
Ezen felül néhány, nem általunk importált márka termékeit is forgalmazzuk, amit jónak és hasznosnak vélunk azt felvesszük a kínálatba, illetve kérésre beszerezzük, legyen az márka tekintetében a Carp Zoom-tól a Spro-n és Prologic-on át a Trakker-ig vagy a FOX-ig szinte bármi... :-)

 

Célunk, hogy vásárlóinkat bőséges áruválasztékunkból minőségi -és e mellett kedvező árú- termékekkel tudjuk kiszolgálni, és hogy kellő tapasztalattal és hozzáértéssel segítsünk az esetlegesen felmerülő kérdések megoldásában.

 

Elérhetőségeink:

www.carpstore.hu 

Raktár, ügyfélszolgálat:
+36/88-741-080

Cégvezetés, kiemelt ügyek, sürgős esetek:
+3630/55-68-188

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

8100 Várpalota, 

Rákóczi u. 20.

Last modified on szerda, 29 május 2019 05:52
ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

More in this category: « Fanatic Baits
Login to post comments

Blogolj

 • Tisztelt Versenyzők, Érdeklődők!
  Tisztelt Versenyzők, Érdeklődők! A mai nappal megszületett a döntés a III. ICM versennyel kapcsolatban. Sok szempontot kellett figyelembe…
  03/05/2020 - 13:26
 • Fontos információ!
  Fontos információ!❗️❗️❗️Tisztelt versenyzők, érdeklődők, támogatók.A járványhelyzetre tekintettel a verseny időpontján változtattunk. A korábban meghirdetett június 6-13. időpont lép…
  04/04/2020 - 06:35
 • Tisztelt versenyzők!
  Elég nyilvánvaló, hogy március-április hónapban semmifajta rendezvényre nem kerülhet sor. Ezen lehet vitatkozni, de felelős szervező ezt belátja,…
  20/03/2020 - 06:25
 • A regisztráció NEM ÁLL MEG...
  A regisztráció NEM ÁLL MEG...Többetek kérdésére válaszolva, a regisztráció addig nem áll meg, amíg 40 csapat be nem…
  18/11/2019 - 16:28
 • NA ERRE MÉG MI SEM SZÁMÍTOTTUNK!
  ℹ️NA ERRE MÉG MI SEM SZÁMÍTOTTUNK! 48 ÓRA ALATT 24 CSAPAT REGISZTRÁLT, ÉS TÖBBEN MÁR BE IS FIZETTÉK…
  18/11/2019 - 16:25
 • ITT A VÉGE – MEGVAN A GYŐZTES!
  Lehullt a lepel a záróünnepségen, felkerült az i-re a pont, nyilvánosak az eredmények! Nemsokára hivatalosan is elköszönünk Tőletek,…
  09/06/2019 - 11:30
 • TÚL A KÉT TONNÁN! – KEZDŐDIK AZ ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT!
  TÚL A KÉT TONNÁN! – KEZDŐDIK AZ ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT! ICM VÉGJÁTÉK, HAMAROSAN HÍRZÁRLAT!Az izgalmak fokozása érdekében ma délelőtt 10 órától teljes ICM hírzárlat lép életbe! Az utolsó…
  07/06/2019 - 06:31

Kapcsolat

 • home International Carp Marathon
 • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
 • mail icmtiszato@gmail.com
 • mapSarud

Kövess minket!