20 PLUSZ OSTROM AZ ICM MÁSODNAPJÁN!

  • vasárnap, 02 június 2019
  • 2451 times

Alakul a nagyponty parádé a II. International Carp Marathon második napján és erősödik bennük az érzés, hogy bizony nem volt alaptalan ötlet bojlis horgászversenyt meghonosítani a Tisza-tó vadvízországában! Legnagyobb örömünkre ugyanis a nap folyamán két azonnali mérlegelést kérő riasztás futott be, ez pedig csakis 15 pluszos halakat jelenthetett!

Az első nagypontyhoz a nyolcas pikkelyest reggel bemérető Nikl-Carp'R'Us-hoz siettünk ki (WAVE FISHING „A” szektor), akik most egy dupla ekkora délutáni tövessel (16.125 g) rukkoltak zsákjukból elő. Ez már egy igazán szép, testes, jellegzetesen nyurgás nagyponty volt, olyan, amelyek fogása miatt érdemes ringbe szállni az ICM versenyen!

Alig jöttünk el tőlük, mikor jött a másik hívás, amely a „B” szektorba (ROD BUILDING STUDIO) irányított bennünket. Ott egy még hatalmasabb, abszolút vadvízi formabélyegeket mutató óriási pikkelyes ponty került matracra, tekintélyes, teljes testméretében kereken egy méteres hosszal!

Ez a fantasztikus pontypéldány csak hajszállal maradt el a húsz pluszos határtól (19.975 g), ami ugyebár egy ennyire természetes adottságokkal rendelkező vízterületen már abszolút az elit méretkategóriát jelenti.

A nagyponty fogásnál nincs szebb és jobb dolog, ám ez a verseny szempontjából nem feltétlenül jelenti a legnagyobb érvényt. Ezt igazolja a WAVE FISHING CSAPAT eddigi teljesítménye, akik ugyan még tíz fölötti hallal sem büszkélkedhetnek, ám a kisebbekből szaporán gyűjtögetve a nagyhalas favoritok előtt az első helyen állnak a tabellán. Ennek okán ma élőben jelentkeztünk be tőlük, hogy a verseny főtámogatójaként mondjanak néhány szót magáról a támogató cégről és a versenyen eddig szerzett tapasztalataikról.

Persze ez mind csupán pillanatkép, hiszen a verseny még hosszú és rengeteg izgalmas fordulat vár a mezőnyre. Egy díj máris gazdára talált, az első napi legnagyobb haláért járó CARPSTORE díjat a Carp Zoom csapata vehette át.

Az ICM tehát kezdi felvenni az igazán nagyhalas lendületet, egyre több a fogással feliratkozó csapat a tabellán, lássuk mit hoz a második éjjel és a holnap reggel!

Mozgalmas éjszakát mindenkinek, hajrá mindenki, hajrá ICM!

Last modified on vasárnap, 02 június 2019 20:28
ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

Login to post comments

Blogolj

Kapcsolat

  • home International Carp Marathon
  • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
  • mail icmtiszato@gmail.com
  • mapSarud

Kövess minket!