20 FÖLÖTT AZ ICM! – 50 KILÓS TRIPLA HALAS MEZŐNYROBBANTÁS

  • hétfő, 03 június 2019
  • 2458 times

A reggeli mérlegelés még minden szektorban zajlik, de a B 11-es álláson éjjel és reggel olyan nagypontyos bomba robbant, amiért soron kívül helyszínre kellett sietni. A ROD BUILDING STUDIO csapata három olyan halat tett matracra, amelyek együttesen több mint 50 kilót nyomtak, és az egyik példány a best of trónfosztást is magáénak tudhatja.

A nem mindennapi triplázás egy éjszakai 16.225 grammos pikkelyessel kezdődött, folytatásként a kora reggeli órákban érkezett egy 21.425 g súlyú palaszürke tisza-tavi öreg bajszos, majd nem sokkal később, egy ehhez képes kisöcsnek tűnő, de a mérlegen 14.875 grammnyi tekintéllyel megállapodó sárgás színű harcos.

A triplázás bandanagyja tehát 20 pluszba emelte a II. International Carp Marathon idei teljesítményét is, aminek nagyon örülünk! Erről a szépséges, ritka színezetű példányról egyébként érdekességként elmondható, hogy az egyik kihullott pikkelyét a nap felé fordítva megállapíthatóvá vált, hogy kb. 20 év az életkora! (Mint ismeretes, a pontyok pikkelyein évgyűrűk rajzolódnak ki, ami alapján – akár egy fa esetében – következtetni lehet a hal életkorára.) Tehát ilyen gyönyörű, öreg pontyok élnek ezen a fenséges vadvízen, vigyázzunk rájuk!

A ROD BUILDING STUDIO gárdája tehát ezzel a bő 50 kilogrammos produkcióval mezőnyt robbantott és azonnal a tabella élére száguldott. Igencsak kezd tehát bemelegedni az ICM motorja, amit az is tükröz, hogy az egyre több és szebb darabos hal miatt jelenleg a mezőnyfogás átlagsúlya 10,6 kg!

A triplázás már az eredménylistában, de ne feledjétek, a reggeli mérlegelés adataira még várunk! Addig szép napot, ICM!

ICM

I. Internatonal Carp Marathon 2018.

Login to post comments

Blogolj

Kapcsolat

  • home International Carp Marathon
  • phone +36 70 316 - 4583 (8:30 - 19:30)
  • mail icmtiszato@gmail.com
  • mapSarud

Kövess minket!